De mogelijkheden en prijzen

Uw website wordt gemaakt in een Content Management Systeem ook wel CMS genoemd. Een vereiste hiervoor is dat de hosting PHP ondersteund en dat er minimaal 1 MySQL database aangemaakt kan worden.

De vormgeving wordt volledig in overleg gemaakt, en deze is altijd weer naar eigen wensen aan te passen. Het betreft namelijk een template die over de gehele website ligt. Deze template is een soort schil en kan in ieder gewenste vorm en indeling gemaakt worden. Ook als u de template na lange tijd wilt vernieuwen/aanpassen kunt u vrijblijvend contact opnemen. De website zelf blijft dan gewoon in tact.

Indien gewenst kan er een totaaloplossing geleverd worden waarbij naast het maken van website, ook de domeinnaam registratie en de webhosting voor u aangevraagd worden.

Wij rekenen hier niets extra’s voor. De webhosting firma zal u na de aanvraag, jaarlijks/maandelijks een nota mailen.

* De kosten voor een complete website zijn afhankelijk van uw wensen
Deze komt op slechts 250 euro voor een eenvoudige maar complete website inclusief een op maat ontworpen template geheel naar uw wensen, kleuren en/of logo !
Speciale wensen zijn altijd bespreekbaar en kosten tussen 25 en 40 euro.

* Wilt u op een bestaande website een nieuwe template, dan ontwerpen wij deze voor 40 euro

* Eventueel kunt u een onderhoudscontract afsluiten, neem hiervoor vrijblijvend contact op

eventuele overige kosten, indien nog geen domein aanwezig is:

* De kosten voor domeinregistratie bedragen ongeveer 10 euro per jaar
u krijgt een factuur van de webhosting firma

* De kosten voor webhosting beginnen ongeveer rond de 25 euro per jaar
u krijgt een factuur van de webhosting firma

Nadat de website is opgeleverd geldt er een support periode van 3 maanden. Hierna zorgt de nieuwe eigenaar geheel zelf voor het beheer, onderhoud en backup van de website en database. Wanneer u geen tijd heeft kan uw website ook bij ons in onderhoud gegeven worden.

Heeft deze website uw interesse gewekt, vul dan het aanvraag- of contactformulier in. Er zal binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen worden.